منو کاربران

با استفاده از منوی «کاربران» می توان کاربرانیکه از طریق دستگاه مورد نظر به نجوا لاگین شده اند را مشاهده کرد. منوی کاربران به ازای هر کاربر امکان «ورود»، «خروج» و «حذف» را در اختیار ما قرار می دهد.

ورود

در صورتی که قبلا به نجوا از طریق حساب کاربری خاصی لاگین کرده باشیم، از طریق این کلید می توان مجددا به نجوا وارد شد.

خروج

در صورت فشردن این کلید، اتصال کاربر به سرور نجوا قطع می شود.

حذف

در نجوا این امکان دارد که بدون حذف نرم افزار، حساب کاربری را حذف کنیم. با حذف حساب کاربری، تمامی پیام هایی که ارسال و دریافت کرده اید از روی دستگاه حذف می شوند.

نکته: حذف حساب کاربری به معنی از بین بردن حساب کاربری نیست بلکه فقط به معنای حذف پیام ها از دستگاه است.

دسترسی به منو کاربران در اندروید

در صفحه اصلی روی کلید «بیشتر» بزنید .و گزینه «کاربران» را انتخاب کنید.